Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2019 09:43 - Jumping

Van Minnebruggen 4de in CSI2* GP Valkenwaard

Net als vorige week waren onze landgenoten gisterenavond in goede doen tijdens de afsluitende CSI2* GP van Valkenswaard. Maar liefst 6 van hen wisten de basisomloop er foutloos af te leggen en zich zo bij het groepje van 18 barragisten te voegen. Enkel Nicola Philippaerts kwam daarin niet meer aan de start met zijn nieuwe troef, de 12-jarige Hurricane (Numero Uno). Thomas van Minnebruggen was degene die dan weer voor het beste Belgische resultaat wist te zorgen. Van Minnebruggen kwam aan de start met de eveneens 12-jarige ruin Koshin de Muze (Vigo d’Arsouilles) en strandde uiteindelijk net naast een podiumplaats nadat hij in de barrage opnieuw foutloos bleef in 41.99 seconden.

 

De winst bleef in eigen huis en daarvoor zorgde de Italiaan Roberto Previtali. Die kon rekenen op de ook al 12-jarige Airline R (Avec Coeur) en kruiste de meet in 40.28 seconden. De Nederlander Jur Vrieling nam vervolgens de 2de plaats voor zijn rekening. De stalruiter van VDL Stud stopte met de 9-jarige Km Chalcedon (Calido I) de klok top 40.52 seconden en moest zo vrede nemen met de eerste ereplaats. Edwina Tops-Alexander tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zat in het zadel van de 10-jarige Casquell (Casall) en zette een chronotijd van 40.59 seconden op het scorebord.

 

Leonie Peeters werd nog 6de met Belanda (Cristo 5), Karline de Brabander 9de met Fantomas de Muze (Sandro Boy) en Rachel Steffen 13de met Lightning (Gitano van Berkenbroeck).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions