Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/05/2019 09:38 - Algemeen

Veilingselectie BFA tijdens open veulenkamp.

Ook dit jaar bied BWP gewest Zuid-Oost-Vlaanderen aan iedere fokker de kans om via hun deelname aan het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap van zaterdag 22 juni hun veulen(s) ook aan te bieden voor de Belgian Foal Auction! Diezelfde dag gaat trouwens in de voormiddag ook de gewestelijke merrieprijskamp door.

 

Het veilingcomité van de Belgian Foal Auction zal zelf ter plaatse alle aangeboden veulens komen inspecteren op de terreinen van KI Center EKWI in Vlierzele (all-weather piste van 60 x 30 meter en voldoende parkeergelegenheid).

 

De Belgian Foal Auction was vorig jaar opnieuw een succes en gaat dit jaar door op zaterdag 10 augustus tijdens het internationaal driesterren concours en Landbouwbeurs Limagro in Sentower Park (Opglabbeek).

 

Online inschrijven voor het veulenkampioenschap en aanmelden als kandidaat-veilingveulen kan t.e.m. 16 juni door te klikken op deze link. Bijkomende info en veilingvoorwaarden zijn eveneens via dezelfde link te raadplegen.

 

Deelname aan het veulenkampioenschap is open voor alle springgerichte veulens uit eender welk warmbloedpaardenstamboek (inschrijving BWP-veulens 25 euro, voor niet BWP-veulens 30 euro). Per veulen na deelname 10 euro waarborg terugbetaald. Opgave selectie veiling is gratis!

 

Het enige wat u dus als fokker hoeft te doen, is tijdens uw inschrijving voor deelname aan het veulenkampioenschap uw veulen ook aan te melden als kandidaat veilingveulen. Let wel, de Belgian Foal Auction selecteert veulens die bij geboorte BWP geregistreerd werden. Voor de site van de Belgian Foal Auction: klik hier.

 

Voor meer inlichtingen en inschrijven kan u eveneens contact opnemen via e-mail naar davy.moreels@skynet.be of bel naar 0478 / 58 44 31 (na 18 uur). Kaarten voor het eetfestijn over de middag kan u ook via deze weg bestellen (elke deelnemer krijgt trouwens één eetkaart gratis!).

 

De veulens die na deelname minimum 75 procent behalen, zullen eveneens aangemeld kunnen worden voor de online BWP-veulenveuling later op het jaar.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions