Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/05/2019 07:44 - Jumping

CSIO3 Aalborg: Clarys tweemaal op het podium

Bart Clarys is een van de ruiters die dit weekend deel uitmaken van het Belgische team dat aan de start komt in de Nations Cup van het Deense Aalborg. Clarys was gisteren in ieder geval al in uitstekende doen en verzekerde zich in de 1.40m rubriek zelfs met 2 paarden van een plaatsje op het podium. Winnen deed hij met de 8-jarige Geste van de Vihta (Zirocco Blue VDL) die hij in deze speedclass naar een finishtijd van 61.75 seconden wist te sturen. Verder nam hij ook nog de 3de plaats voor zijn rekening en hiervoor kon hij dan weer rekenen op de 15-jarige ruin El Cid (Caesar Van De Helle). Ditmaal had hij er 62.99 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

De Pool Krzysztof Ludwiczak was degenen die de dominantie van Clarys even kon doorprikken. Hij zette met de 9-jarige Sandra Blue (Chacco Blue) een tijd van 62.53 seconden op het scorebord en parkeerde zich daarmee uiteindelijk op de 2de plaats in het klassement.

 

Ook Jean-Christophe de Grande kwam goed voor de dag in deze rubriek. Hij zadelde de eveneens 9-jarige Kimono Vd Bisschop (Ogano Sitte) en strandde uiteindelijk net naast het podium na een finishtijd van 63.65 seconden. Voor Rachel Steffen was er dan nog een 17de plaats met Lightning (Gitano van Berkenbroeck).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions