Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2019 14:54 - Jumping

Van Gelderen wint opnieuw in Tubbergen!

Hij startte donderdag zijn concours al met winst in de 1.40m avondrubriek en gisterenmiddag ging Boy-Adrian van Gelden gewoon op zijn elan voort! In de finalerubriek van de Medium Tour Finale, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.40m/1.45m stonden, was hij opnieuw de beste met zijn 13-jarige ruin Davis Z (Darius). In een barrage met 15 deelnemers snelde hij door de meet in 36.87 seconden en had daarmee opnieuw een overwinning te pakken.

 

Na Van Gelderen volgde een handvol Nederlanders met op de 2de plaats Maikel van der Vleuten. Die zadelde de 10-jarige Canisha (Cancara) en kwam met een tijd van 37.27 seconden 40 honderdsten van een seconde tekort om Van Gelderen van de troon te stoten. De 3de plaats op het podium werd ingenomen door Kevin Jochems. Die stopte de klok op 38.33 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Famous H (Diarado).

 

Ook Annelies Vorsselmans wist hierin de prijzen te halen. Zij werd nog 11de met Olimpio Ls (Quintero).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions