Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2019 15:38 - Jumping

Virginie Thonon wint Kleine GP van Bonheiden

Onze landgenote Virginie Thonon heeft gisteren in de Nikki Club in Bonheiden de 1.45m hoge Kleine Grote Prijs op haar naam weten te schrijven. De Waalse amazone kwam aan de start met de 12-jarige hengst High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B) en wist zich samen met nog 13 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin kwam ze als allerlaatste aan de start en wist ze de concurrentie achter zich te houden na een chronotijd van 39.41 seconden.

 

Het zilver was voor de Zuid-Afrikaan Johan Kachelhoffer. Die stuurde zijn 10-jarige Carlos 691 (Catoki) naar de meet in 39.87 seconden en moest zo vrede nemen met de eerste ereplaats. De 3de plaats bleef dan weer opnieuw in België en daarvoor zorgde West-Vlaming Christof Deraedt. Hij toverde met zijn 11-jarige Beijing Z (Bamako de Muze) een tijd van 40.38 seconden op het scorebord.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Fabrice Galdini met Jealousy (Lord Z), een 6de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 12de plaats voor Chanel de Baets met Lehar (Verdi TN), een 13de plaats voor Manuel Thiry met Houdini (Chacco Blue) en een 15de plaats voor Dieter Vermeiren met Piepke 111 Z (Plot Blue).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions