Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2019 19:53 - Jumping

Andres Vereecke wint de CSI3* GP van Reims!

West-Vlaming Andres Vereecke heeft vanmiddag opnieuw voor een schitterende prestatie gezorgd op het internationale concours van het Franse Reims! Nadat hij zich vrijdag al in de picture wist te springen door met Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly) de 1.40m rubriek te winnen deed hij vanmiddag nog straffer en schreef hij de afsluitende CSI3* GP op zijn naam! Hiervoor kon hij rekenen op zijn 11-jarige Igor van de Wittemoere (Cooper Van De Heffinck) die hij zowel in de eerste al in de tweede ronde foutloos aan de meet wist te brengen en dit in een tijd van 51.59 seconden.

 

De Brit Guy Williams moest daardoor uiteindelijk genoegen nemen met de 2de plaats. Williams was met de 14-jarige Rouge de Ravel (Ultimo Van Ter Moude) op weg naar winst na een finishtijd van 52.82 seconden, tot dan Vereecke daar dus als laatste starter een stokje voor wist te steken. De 3de plaats was nog voor de Fransman Guillaume Roland Billecart. Die stuurde de 11-jarige Ustica des Luthiers (Kashmir Van Schuttershof) naar de eindmeet in 58.04 seconden.

 

Naast de overwinning van Vereecke wisten nog 2 landgenoten het klassement te halen. Zo was de 4de plaats voor Viktor Daem met Ic Magic van de Bien (Cicero Z Van Paemel), met wie hij enkele weken geleden nog de Gold GP van Lier wist te winnen. Ook hij wist in beide omlopen de 0 op het scorebord te houden. Voor ‘man in vorm’ Thibeau Spits was er dan weer een 6de plaats met Bellissimo Z (Bamako de Muze). Zij kregen een springfout in de eerste ronde.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions