Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2019 20:09 - Jumping

Bruynseels triomfeert in CSI2* GP Bonheiden!

Niels Bruynseels maakte dit weekend geen deel uit van het team dat ons land vertegenwoordigde op de Nations Cup van Rome. De Mechelaar kwam daarom met enkele paarden aan de start in Bonheiden en sloot zijn concours daar vanmiddag af met winst in de CSI2* GP! In een barrage waarvoor zich slechts 3 combinaties wisten te plaatsen was Bruynseels met de 10-jarige merrie Holsteins Matina (Party Dance) de enige die het opnieuw foutloos wisten te doen en stonden zo helemaal bovenaan het klassement.

 

Het zilver was voor de Nederlandse Young Rider Rowen van de Mheen. Die wist met zijn 10-jarige Q Verdi (Verdi TN) in 39.30 seconden een snellere tijd neer te zetten dan Bruynseels, maar sprong in de haast ook een balkje uit de lepels. De 3de en laatste barragist was onze landgenoot Anthony Wellens. Die verzamelde met de 9-jarige Domenco 8 strafpunten en sloot zo het rijtje af.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Dieter Vermeiren met Piepke 111 Z (Plot Blue), een 7de plaats voor Christof Deraedt met Beijing Z (Bamako de Muze), een 9de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 13de plaats voor Filip Lacus met Cornetto Z (Corland) en een 14de plaats voor Bunoit Moeskops met Kiarado (Diarado).

 

TAGS   |   ANTHONY WELLENS   |   NIELS BRUYNSEELS   |   ROWEN VAN DE MHEEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions