Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/03/2019 14:49 - Algemeen

Waarom inschrijven bij Foal Auction 111?

De laatste jaren is er een toenemend aanbod van veilingen en is het voor u als fokker van springveulens niet altijd makkelijk de juiste keuze te maken.
 
Waarom inschrijven bij Foal Auction 111?
We hebben een paar redenen voor u op een rijtje gezet:

  • Zeer aantrekkelijke verkoopcondities. De commissie die u over de verkoopsprijs van uw veulen betaald is bij onze veiling de laagste van alle live veilingen op een internationaal evenement.
  • De veiling wordt gehouden tijdens het Internationale springconcours CSI 3/2/1*  de Kraal International. Topsport wordt hier gecombineerd met fokkerij. Op onze veiling kunt u als fokker dan ook een internationaal publiek verwachten van paardeneigenaren, sponsoren en hun ruiters, als ook handelaren uit binnen- en buitenland.
  • Wij bieden belangstellende voor de veulens van onze veiling de mogelijkheid om tijdens de veiling online real time mee te bieden. Hierdoor ligt de hele wereld open en kan er vanuit ieder werelddeel een bod op uw veulen worden uitgebracht..
  • De veiling wordt georganiseerd door Stal Theeuwes. Harrie Theeuwes heeft in de loop der jaren een zeer goede naam opgebouwd in de fokkerij en zal worden bijgestaan door zijn broer Victor.

Schrijft u zich dus nu in voor de selectie dag van Foal Auction 111!
Alle springgericht gefokte veulens zijn welkom.
Inschrijven is gratis maar wel verplicht en kan via het inschrijfformulier op onze website http://foalauction111.com/nl/inschrijven.

De selectiedag zal dit jaar plaatsvinden op: ZATERDAG 22 JUNI 2019

De veiling zal plaatsvinden op zaterdag 24 augustus 2019 tijdens de jumpingwedstrijd De Kraal International te Zandhoven (BE).

Schrijf u nu in en wie weet is uw veulen de veilingtopper van 2019!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions