Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/06/2019 20:56 - Jumping

Jeroen de Winter klopt Dieter Vermeiren!

Twee overwinningen bij de 6-jarige paarden en een schitterende 2de plaats in de CSI2* GP, dat waren de resultaten waarmee Jeroen De Winter vorige week indruk wist te maken tijdens de internationale jumping van Lier. Ook in Bonheiden ging de jonge Antwerpenaar vanmorgen op zijn elan door en in de 1.40m ochtendrubriek was hij de beste met zijn 13-jarige merrie Gretel S (Corland), waarmee hij in 2013 nog Belgisch Kampioen werd bij de 7-jarige paarden. Het duo stopte in deze speedclass de klok op 59.23 seconden en zorgde zo voor een nieuwe Belgische overwinning.

 

Ook Dieter Vermeiren was opnieuw in uitstekende doen en nam de plaatsen 2 en 3 voor zijn rekening. Voor de 2de plaats kon hij rekenen op de 12-jarige Vanilla (Valentino), die hij aan de meet bracht in 59.43 seconden. De 11-jarige Ilias van het Hof Ter Velde (Unique II Drum V/H Juxschot) stuurde hij dan weer rond in 62.84 seconden waarmee hij 3de werd.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats Jorien Livens met Lovebee W (Deauville de La Vie), een 8ste plaats voor Fabrice Galdini met Just Luck (Cardento VDL), een 9de plaats voor Stéphanie Andries met Cornet S Lady en een 11de plaats voor opnieuw Fabrice Galdini, ditmaal met Adele (Cassini I).

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   JEROEN DE WINTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions