Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/06/2019 21:32 - Jumping

Wathelet snelt naar ochtendwinst in Treffen!

Terwijl Jeroen De Winter vanmorgen in Bonheiden al voor een Belgische overwinning wist te zorgen kregen we ook in het Glock’s Horse Performance Center in Villach Treffen een Belg bovenaan het klassement! In de Glock’s Perfection Tour, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden, was het namelijk Gregory Wathelet die de beste prestatie wist neer te zetten. Vergezeld van zijn 11-jarige merrie Iphigeneia de Muze (Erco Van ’t Roosakker), de halfzus van de BWP-gekeurde hengst Inshallah de Muze, kruiste hij in de 2de fase de meet in 28.77 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar Groot-Brittannië met op de 2de plaats Guy Williams. Die zadelde de 14-jarige Rouge de Ravel (Ultimo Van Ter Moude) en wist de klok te stoppen op 30.08 seconden. Laura Renwick was hier dan weer goed voor de 3de plaats. Zij bracht de 10-jarige Top Dollar VI (Dollar du Murier) veilig aan de eindmeet in 33.55 seconden.

 

Naast Gregory Wathelet wisten ook Christophe Vanderhasselt met Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) en Pieter Clemens met Benur du Romet (Balou du Rouet) de prijzen te halen. Zij werden na beiden een springfout in de 2de fase respectievelijk 9de en 10de.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   GUY WILLIAMS   |   LAURA RENWICK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions