Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2019 17:06 - Jumping

Wilm Vermeir scoort ook in Chantilly!

Wilm Vermeir kwam vorige maand al enkele malen sterk voor de dag met klasseringen in zowel de Longines Global Champions Tour van Estoril als in die van Monaco. Deze week komt hij aan de start aan de kastelen van Chantilly en ook daar weet Vermeir direct voor een mooie prestatie te zorgen. In de 1.45m openingsrubriek verscheen hij in de ring met de 13-jarige Gentiane de la Pomme, de dochter van Shindler de Muze die in eigendom is van BVBA Stal De Ridder. In een tabel A rechtstreeks op tijd kwamen zij over de meet in 67.08 seconden en kwamen zo een kleine halve seconde tekort voor een podiumplaat op te eisen.

 

Bovenaan het klassement stond de snelle Zwitse Pius Schizer. Die zadelde de 12-jarig Balou Rubin R (Balou du Rouet) en wist de concurrentie achter zich te houden na een chronotijd van 65.75 seconden. De Ier Mark McAuley nam na Schwizer te 2de plaats voor zijn rekening. Vergezeld van de 15-jarige Miebello (Flyinge Quite Easy 958) wist hij een tijd van 66.05 seconden op het scorebord te zetten en zo de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar achter zich te houden. Die kruiste met de 9-jarige F (Bustique) de meet in 66.64 seconden en werd zo dus 3de.

 

TAGS   |   EDUARDO ALVAREZ AZNAR   |   MARK MCAULEY   |   PIUS SCHWIZER   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions