Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2019 17:22 - Jumping

Verlooy en de Bruyn grijpen naast de winst

Op Knokke Hippique hebben zowel Jos Verlooy als Lander de Bruyn zich vanmiddag verzekerd van een podiumplaats in een 1.45m rubriek voor de CSI2* competitie. Verlooy deed dat met de 9-jarige ruin Jenco DW (Calvaro), die enkele jaren geleden zijn internationaal debuut maakte onder het zadel van Maurice Van Roosbroeck. Verlooy wist de klok te stoppen op 62.31 seconden en legde daarmee beslag op de eerste ereplaats. De Bruyn moest dan weer vrede nemen met de 3de plaats in het klassement. Hij finishte in 65.51 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 8-jarige Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve).

 

De winst moesten ze vandaag echte laten aan de Françaie Flore Giraud. Die stuurde haar 10-jarige Voyou du Bobois  (Calvaro) naar een chronotijd van 61.56 seconden en voorkwam zo een nieuwe Belgische overwinning.

 

Iets verderop was er voor Anthony Wellens nog een 10de plaats met Hope van het Krekelhof (Chin Chin).

 

TAGS   |   FLORE GIRAUD   |   JOS VERLOOY   |   LANDER DE BRUYN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions