Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/08/2019 15:23 - Algemeen

Mixed Summer Edition geopend !

Onze Mixed Summer Collectie overstijgt alle verwachtingen. Een embryo collectie van een uitmuntend hoog en exclusief niveau waarvan elke paardenfanaat begint te watertanden en een jonge paarden collectie met paarden die iedereen graag voor zich zou krijgen!

Uitzonderlijke embryo collectie
De embryo’s zijn meer dan ooit top sport gerelateerd, niet te verwonderen met de aanwezige topverervers: Chacco-Blue, Catoki, Cornet Obolensky, Emerald of Kashmir. Allen geven ze tegenwoordig hun visite kaartje af op het hoogste niveau via hun nakomelingen. Dit gepaard met de meest exclusieve moederstammen van Walnut de Muze, Fragance de Chalus, de van Klapscheut familie, Coup de Coeur, de van’t Roosakker familie, Qerly Chin, Chiarra 222 en zoveel meer!

Jonge Paarden
Een blik op de collectie zal je al geleerd hebben dat het om een uitzonderlijk lot jonge paarden gaat. Een mooie collectie merries die klaar staan voor de sport en fokkerij, jonge hengsten die staan te popelen om hun te bewijzen in de dekdienst en ruinen die er letterlijk en figuurlijk uitspringen!

Enkele highlights uit de Jonge Paarden Collectie:
Ashton DVO Z: een 2 jarige hengst (Aganix du Seigneur x Bisquet Balou C) die klaar staat voor de barage en waarvan de moeder de volgende troef lijkt van Greg Broderick!
Rowena van’t Ruytershof: een 2 jarige merrie (Tangelo vd Zuuthoeve x Vigo d’Arsouilles) uit de directe stam van Emerald die een exclusieve afstamming koppelt aan uitstekende springkwaliteiten!
Quandor vd Heffinck: een 3 jarige ruin (Wandor vd Mispelaere x Nabab de Reve) met een eindeloos vermogen en uitstekende techniek uit een topsport familie!
Kantella van’t Merelsnest: een 2 jarige merrie (Kannan x Plot Blue) uit een verzameling van de beste topverervers uit de directe stam van Sapphire!
Roger de Mariposa: een 2 jarige hengst (Vagabond de la Pomme x Air Jordan Z) die op alle vlakken doet denken aan zijn vader Vagabond de la Pomme: vermogen en techniek!

Strenge selectie
Meer dan 250 jonge paarden en embryo’s werden gewikt en gewogen door het team van ET Auction. Allen zijn ze geselecteerd voor de sport van morgen! De jonge paarden zijn gekeurd door onze dierenarts W. Dierick en hebben allen een gunstig advies, twijfel niet om verslagen of RX foto’s op te vragen aan het veilingcomité.

Online veiling
De collectie Jonge Paarden loopt af op vrijdag 16 augustus vanaf 20u en de embryo collectie kent zijn einde op zaterdag 7 augustus vanaf 20u. Dit alles volledig online via www.et-auction.com!

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions