Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/08/2019 14:52 - Jumping

BK Gesves: Dit zijn de finalisten bij de 7j!

De laatsten die hun tweede kwalificatierubriek dienden af te werken waren gisteren de 7-jarige paarden. Van de 58 combinaties die dinsdagavond of woensdagmorgen in de eerste kwalificatie foutloos wisten te blijven deden er dat gisteren 22 nog eens een keertje over. Omdat er in de finale echter ruimte is voor meer dan 22 paarden komen ook de 2 combinaties met 1 strafpunt over beide omlopen in aanmerking , evenals een deel van de 4-punters die dan worden geselecteerd op basis van hun chronotijd. Dat maakt dat er morgen in totaal 41 combinaties aan de start zullen verschijnen van de laatste finalerubriek.

 

Het wordt in ieder geval een finale om naar uit te kijken, want heel wat ruiters wisten zich met 2 paarden te selecteren voor deze ultieme finale. Zo zullen Guy Beyers, Thibault Destrebecq, Robinson Maupiler, Thibault Philippaerts, Gilles Thomas, Stijn Timmerman en Gregory Wathelet morgen 2 ijzers in het vuur hebben.

 

Met Bart Anthonissen met Mr Blue C (Mr Blue), Guy Beyers met Mithras de Regor (Elvis Ter Putte) en Jan Vermeiren met Mr Uno-K Van ’t Kattenheye (Numero Uno) zijn ook de smaakmakers van de PAVO Hengstencompetitie van afgelopen winter present in de finale. Met Moncherie-K Van ’t Kattenheye (Action Breaker) komt echter ook de halfzus van Mr Uno-K Van ’t Kattenheye aan de start morgen. Zij wist zich te plaatsen onder het zadel van Mathias Hens. En ook Johan Veldeman heeft met Melia de Regor (Elvis Ter Putte) een tweede fokproduct in de finale. Samen met Gregory Wathelet wist zij vorige week ook nog een rubriek te winnen op de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard.

 

Nog iemand die we morgen zeker in de gaten moeten houden is Charlotte Philippe met haar Godiva S (Andiamo). Zij heeft er tot nu al een schitterend seizoen opzitten met tal van overwinningen op nationale en internationale concoursen en zal ongetwijfeld de kers op de taart willen zetten.

 

Tenslotte is met Stef Bossaerts en Mr. Jones (I'm Special de Muze) ook de huidige Belgische Kampioen 6-jarige paarden geplaatst voor morgen. Zij maken dus ook nog kans op een nieuwe Belgische titel. 

 

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions