Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/08/2019 08:51 - Algemeen

WORLD CHAMPION editie komt eraan!

Een zeer geslaagde Mixed Summer Edition achter de rug en de eerste editie van de World Champion Edition voor de boeg! Trots op de motiverende berichten van fokkers, eigenaars, kopers en handelaars over onze transparante en eerlijke benadering van de online verkoop die ons nog meer motiveert voor de toekomst!

 
Quandor vd Heffinck en Chacco-Blue voor de top prijzen

Topprijzen van 36.000 en 30.000 euro voor de halfbroer of zus van Jaguar vd Berghoeve met Chacco-Blue en de imponerend 3-jarige ruin Quandor vd Heffinck (zie foto) afgelopen weekend tijdens de Mixed Summer Editie!  Het embryo vertrekt naar Italië en Quandor zal in Belgie klaargestoomd worden voor het echte werk.
 
De topmerries Rowena van’t Ruytershof (Emerald moederlijn) en Kantella van’t Merelsnest Z (Sapphire moederlijn) werden zeer gesmaakt en vonden hun nieuwe eigenaar voor respectievelijk 22.000 en 18.000 euro.

De gehele collectie werd internationaal gesmaakt, met kopers vanuit de hele wereld en correcte verkoopprijzen zijn we dan ook uitermate trots met deze resultaten.
 
Bekijk alle veilingresultaten: https://www.et-auction.com/nl/auction-overview

 
Embryo’s & fokmerries – World Champion Edition

Een nieuwe collectie van exclusieve embryo’s en fokmerries wordt aan u voorgesteld vanaf 1 september. Deze collectie zal online geveild worden van 19 tot 23 september tijdens het Wereldkampioenschap Jonge Paarden, alles via www.et-auction.com!

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions