Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2019 23:41 - Jumping

C. Vanderhasselt ziet Duitsers domineren

Het sportieve programma van de Brussels Stephex Masters werd vanavond voor aanvang van de Stephex Exclusive Breeding Collection afgesloten met de hoofdrubriek van de CSI5* competitie. In deze slotrubriek, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.55m stonden, wisten 13 van de 43 combinaties de basisomloop foutloos af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van de 13 was onze landgenoot Christophe Vanderhasselt met zijn 11-jarige Identity Vitseroel (Air Jordan Z). Het duo wist het ook in de barrage opnieuw foutloos te houden en verzekerde zich van de 3de plaats nadat ze de klok wisten te stoppen op 41.65 seconden.

 

Het was echter Duitsland boven met op kop Daniel Deusser. Die stuurde de 9-jarige merrie Killer Queen Vdm (Eldorado Van De Zeshoek) naar de eindmeet in 39.67 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 40 seconden. Het was na de 2 overwinningen van Emilie Conter tevens al de 3de thuisoverwinning voor de Stephex Stables. Christian Ahlmann wist dan weer beslag te leggen op de 2de plaats. Hij zat in het zadel van de 9-jarige hengst Dominator 2000 Z (Diamant de Semilly) en snelde door de eindmeet in 41.36 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 9de plaats voor Olivier Philippaerts met H&M Legend Of Love (Landzauber) en een 10de plaats voor Gudrun Patteet met Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions