Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/09/2019 16:58 - Dressuur

Vandenberghe wint opnieuw in Waregem!

Thibault Vandenberghe heeft gisteren zijn 2de overwinning weten te boeken op de internationale dressuurwedstrijd in het West-Vlaamse Waregem. Nadat hij vrijdag al de beste was in de Intermediate I schreef hij gisteren ook de Intermediate I Freestyle to Music op zijn naam. Met de 12-jarige Santiago Song, een zoon van Sir Donnerhall, kreeg hij bij alle 5 de jury’s de hoogste punten wat resulteerde in een totaalscore van 77.770%.

 

De 2de plaats was voor Loranne Livens met de 8-jarige ruin Aragon L (Aaron). Zij behaalde bij 3 van de jury’s een 2de plaats, maar bij de 2 andere was ze pas 4de en 5de. Ze kwam op een totaal uit van 74.485%. Sam Verheyden tenslotte nam de 3de plaats voor zijn rekening. Na twee keer een 2de plaats, een derde plaats en twee keer een 4de plaats behaalde hij met de 9-jarige Kryptonite van de Performing (Detroit) een score van 73.855%.

 

Inge Hylen werd met Kalagan ‘H’ (Universal) nog 4de met een score van 72.450%.

 

TAGS   |   LORANNE LIVENS   |   SAM VERHEYDEN   |   THIBAULT VANDENBERGHE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions