Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/09/2019 22:46 - Jumping

Thonon wint de CSI3* GP van Bonheiden!

Terwijl het voormiddagprogramma van Jumping Bonheiden nog volledig in het teken stond van de finales voor de jonge paarden werd er vanmiddag een versnelling hoger geschakeld en was het tijd voor de Grote Prijzen. 59 deelnemers verschenen er in de ring in die van de CSI3* competitie waarvan er 12 een foutloze omloop wisten af te leggen en zich plaatsen voor de barrage. Het was uiteindelijk Virginie Thonon die de overwinning in de wacht wist te slepen met haar 12-jarige ruin High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B). Thonon verscheen als allerlaatste in de ring en wist de concurrentie achter zich te houden nadat ze de klok wist te stoppen op 39.11 seconden.

 

Door die snelle rit van Thonon was het Maxime Harmegnies die uiteindelijk vrede moest nemen met de 2de plaats. De stalruiter van Steve Tinti had de tijd weten te stoppen op 39.48 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Easy Boy (Tangelo Van De Zuuthoeve). Ook plaats 3 kleurde Belgisch dankzij Dieter Vermeiren en zijn 11-jarige Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof). Zij kruisten de meet in 39.87 seconden en mochten zo dus ook mee op het podium plaatsnemen.

 

Verder in het klassement was er nog een 7de plaats voor Thibeau Spits met Bellissimo Z (Bamako de Muze), een 10de plaats voor Rachel Steffen met Joker Vd Vlasbloemhoeve (Wandor Van de Mispelaere), een 12de plaats voor Tatiani Troiani met Cash Flow III (Calato) en een 15de plaats voor François Mathy Jr. met Eclinsco de l’O (Clinton).

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   MAXIME HARMEGNIES   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions