Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/06/2019 12:05 - Jumping

Ochtendwinst voor Bjorn Vandenbossche!

De slotdag van het internationale concours van het Franse Barbizon leverde vanmorgen meteen een Belgische overwinning op! In de 1.40m ochtendrubriek was het onze landgenoot Bjorn Vandenbossche die het snelste de eindmeet wist te bereiken. In het zadel van de 15-jarige Zirikit (Berlin), die voordien gereden werd door Frederik Cattebeke, zette Vandenbossche in deze speedclass een tijd van 60.98 seconden op het scorebord en had zo bijna 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Walter Lapertot. Die zat in het zadel van de 8-jarige Luna VD Caatshoeve (Incredible VD Caatshoeve) met wie hij de klok wist te stoppen op 62.80 seconden. Charlotte Slosse stond haar landgenoot bij op de 3de plaats. Zij kruiste met de 11-jarige Uzel de Kens (Apache D’Adriers) de meet in 63.20 seconden.

 

Wat verderop in het klassement werd Vandenbossche ook nog 7de met W-Helios VD Lindehoeve Z (Weldon D’05) terwijl er voor Lies Malisart een 10de plaats was met Colosseo 3 (Colbert GTI).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions