Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/06/2019 23:21 - Jumping

Kim Thiry scoort rankingpunten in Marokko!

Op deze slotdag van het internationale concours van Tetouan in Marokko stonden er voor de ruiters en amazones van de CSI4* competitie nog 2 belangrijke Longines Rankingproeven op het programma. Kim Thiry wist in de eerste 1.45m rubriek de barrage te halen met zijn 8-jarige Freedom De S.B. (Ogano Sitte). Daarin hield hij opnieuw alle balken in de lepels en wist hij beslag te leggen op de 7de plaats na een chronotijd van 46.04 seconden.

 

Bovenaan het klassement stond opnieuw de Oostenrijker Stefan Eder, die gisterenavond ook al de hoofdrubriek wist te winnen. Eder stuurde de 10-jarige Cobra 32 (Chap) naar de meet in 37.88 seconden en was zo opnieuw alles en iedereen te snel af. De Jordaniër Ibrahim Hani Bisharat was degene die het dichts bij Eder in de buurt wist te komen. Hij zette met de 9-jarie Astuce Du Cellier LA (Ogano Sitte) echter de klok stil op 38.02 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats. De Ier Billy Twomey tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij rekende op de 9-jarige Balulu (Balou du Rouet) en snelde naar de meet in 38.66 seconden.

 

TAGS   |   BILLY TWOMEY   |   IBRAHIM HANI BISHARAT   |   KIM THIRY   |   STEFAN EDER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions