Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2019 21:51 - Jumping

José Thiry start met winst in Rabat!

Onze landgenoot José Thiry heeft vanmiddag de 1.35m hoge openingsrubriek gewonnen in Rabat, het tweede luik van de Morocco Royal Tour. Thiry zadelde de 9-jarige ruin Fire (Numero Uno), die gefokt werd door Stoeterij Duyselshof in Nederland, en wist de concurrentie achter zich te houden na een chronotijd van 25.96 seconden in de 2de fase.

 

De andere podiumplaatsen gingen beiden naar Italië met op de 2de plaats Natale Chiaudani. Die stuurde de eveneens 9-jarige Belly Dancer RS (Berlin)naar de meet in 26.17 seconden en wist zo net Roberto Arioldi voor te blijven. Die zette met de 10-jarige Chiclone (Cornado I) de klok stil op 26.40 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

Ook Thierry Goffinet en Kim Thiry wisten zich meteen in de prijzen te rijden in dit openingsnummer. Goffinet werd 6de met Cadet du Ruisseau Z (Chellano Z) terwijl Thiry de 11de plaats voor zijn rekening nam met Freedom de S.B. (Ogano Sitte).

 

TAGS   |   JOSE THIRY   |   NATALE CHIAUDANI   |   ROBERTO ARIOLDI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions