Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2019 22:05 - Jumping

Guery komt seconde tekort in Oliva...

Jérôme Guery was een van de landgenoten die vorige week ons land nog vertegenwoordigde op de finale van de Nations Cup in Barcelona. Guery bleef echter op Spaanse bodem en reisde deze week door naar de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva Nova. Daar stond hij vanmiddag op het podium in de Gold 1.40m rubriek. In het zadel van de 8-jarige merrie Grace P (Toulon) snelde hij deze speedclass naar de meet in 70.93 seconden en kwam daarmee een kleine seconde tekort om de overwinning op te eisen.

 

Het was de Spanjaard Axel van Colen die een Belgische overwinning wist te voorkomen. Hij kruiste met de 10-jarige Veyron (Stakkato’s Highlight) de meet in 69.97 seconden en wist zo dus als enige de chrono onder de 70 seconden te houden. De Spanjaar Manuel Pinto hield de 3de plaats in eigen land. Hij zette met de 8-jarige Credo-Blue (Chacco Blue) een tijd van 71.99 seconden op het scorebord.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Stéphanie Andries met Corent S Lady (Cornet Obolensky).

 

TAGS   |   AXEL VAN COLEN   |   JEROME GUERY   |   MANUEL PINTO

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions