Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2019 22:21 - Jumping

Peeters scoort podiumplaats in Opglabbeek!

Net als vorige week wordt er deze week in eigen land internationaal gesprongen in het Limburgse Sentower Park. Daar was het vanmiddag een drukke middag met maar liefst 162 combinaties aan de start in de 1.40m hoofdrubriek. In het tweede deelklassement was er een podiumplaats voor Leonie Peeters, die eerder op de dag in de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden ook al voor het beste Belgische resultaat wist te zorgen. Peeters zadelde de 9-jarige merrie Comme One Z (Comme d’Api van de Hacienda) en toverde een tijd van 61.10 seconden op het scorebord wat haar een 3de plaats opleverde.

 

Het waren de Britten die domineerden met op kop Matthew Sampson. Die snelde met de 9-jarie Firefly W (Nabab de Rêve) naar de meet in 58.83 seconden en was zo net geen volle seconde sneller dan Chloe Winchester. De stalamazone van Karel Cox kwam met de 13-jarige BO (Labor’s VDL Indorado) binnen in 59.82 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de stek.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Koen Vereecke met Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly), een 9de plaats voor Frédéric Vernaet met Born To Win Ap Z (Bentley Van De Heffinck) en een 12de plaats voor Jorik Vervoort met El Salvador (Vigaro).

 

In het eerste deelklassement waren het Wilm Vermeir en Niels Bruynseels die de top 10 van het klassement wisten te halen. Vermeir werd 7de met Big Lord Carthago (Mylord Carthago) terwijl Bruynseels 8ste werd met Furmint (Ustinov). Annelies Vorsselmans werd nog 16de met Madison (Indoctro) en Dirk Demeersman 19de met Love Afair 111 (Der Senaat 111).

 

TAGS   |   CHLOE WINCHESTER   |   LEONIE PEETERS   |   MATTHEW SAMPSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions