Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/10/2019 21:50 - Jumping

Rankingpunten voor Ann Carton-Grootjans!

Onze landgenote Ann Carton-Grootjans heeft vanmiddag Rankingpunten weten te scoren op de Hubside Jumping in het Franse St. Tropez! Carton-Grootjans zadelde in deze 1.50m hoofdrubriek haar 9-jarige merrie Kai Licha de Carmel (Prince Van De Wolfsakker), waarmee ze afgelopen zondag nog 8ste was in de CSI2* GP van Opglabbeek.  Het duo hield het zowel in de eerste als in de tweede fase foutloos, maar strandde uiteindelijk net naast de top 5 na een chronotijd van 25.79 seconden.

 

Het was de Fransman Michel Robert die de overwinning in eigen land wist te houden. In het zadel van de 10-jarige Emerette (Diarado) haalde hij de meet in 24.62 seconden en was zo nipt sneller dan de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf. Die stuurde de eveneens 10-jarige Bellefleur Ps Z (Berlin) naar de finish in 24.68 seconden en kwam zo net tekort om de overwinning op te eisen. Ook Roberts landgenote Morgan Bordat mocht nog mee plaatsnemen op het podium. Zij had er met de 11-jarige Uma (Calvaro F.C.) dan weer 24.86 seconden voor nodig om de klok stil te zetten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions