Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2019 16:13 - Algemeen

Online Auction Twinkeling: prijs-kwaliteit!

Auction Twinkeling heeft haar 2e collectie voor dit jaar gepubliceerd die afloopt op maandag 11 november vanaf 20u. Opnieuw worden 9 paarden geveild in het efficiënte concept van Auction Twinkeling, dat elke 9 weken plaatsvindt en waar 9 paarden worden aangeboden.

 

In deze editie worden 7 veulens en 2 jonge paarden aangeboden: “We hebben opnieuw een aantal interessante veulens en jonge paarden gevonden bij onze klanten. Niet altijd dé meest klinkende namen, maar wel telkens interessante moederlijnen, correcte paarden én de juiste verwachtingen van de verkopers rond prijs-kwaliteit. We profileren ons vooral als veiling voor de professionelen, in tegenstelling tot de eerder trend-gebonden veilingen”, zegt Bart Buyens. “Hierdoor slagen we er ook in om meer en meer vaste klanten te behagen, die onze selectie vertrouwen op haar intrinsieke kwaliteit.”

 

Zo telt de collectie twee correcte en interessante merrie-veulens, zoals Taboraat van ’t Wolfsven, een Heartbeat Z veulen uit de merrie Vitaat van ’t Wolfsven (Vito) die op 1.45m niveau sprong met Stefan Corten. Nummer 7 van de collectie, Precious P van ’t Atihof, is een chique merrie-veulen van de populaire hengst Poker de Mariposa uit de moederlijn van tal van opkomende, interessante sportpaarden zoals Narcotique des Monts (Flipper d’Elle - 1.35m), Marqotique DNL (1.35m), Tornado des Monts (Flipper d’Elle – 1.60m), en vele anderen.

 

Daarnaast zijn er ook vijf sprekende hengstenveulens, zoals Anthos van ’t Vossenhof Z, een zeer chique Amadeo van ’t Vossenhof hengstenveulen uit een uitmuntende moederlijn. Moeder Rahmannshoff Bridget sprong zelf 1.45m en ook Anthos’ halfbroer Caramba 92 (Comme Il Faut) springt internationaal om 1.45m niveau.

 

Verder worden er 2 jonge paarden aangeboden. Pamela’s Twinkeling (Bacardi Rhum de Muze x Quadrillo) is een vierjarige, chique merrie. Ze is zadelmak, maar wel nog redelijk groen. Ze heeft haar eerste parcoursen gesprongen en toont hierbij haar werk-willendheid en ruime sprong. Ook voor de fokkerij kan ze interessant zijn dankzij haar moederlijn die meerdere internationale sportpaarden voortbracht. Va va voom Z (Vagabond de la Pomme x Cambridge) is een mooie driejarige merrie die zeer veel vermogen toont op de sprong. Ze kan zowel voor de fokkerij als voor de sport ingezet worden dankzij haar indrukwekkende moederlijn van vele 1.60m sportpaarden zoals Christian Ahlman’s Casuality Z (Cassini II), Carige (Cassin I) en Gentleman (Guidam) en vele anderen.

 

Bieden kan door zich te registreren op de website van Auction Twinkeling: www.acution-twinkeling.com. De commissie bedraagt 9% excl BTW. Het eerste paard zal aflopen op maandag 11 november om 20u.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions