Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/09/2020 08:35 - Algemeen

Locatiewijziging vrijspringen BWP Z-O-Vl

Op zaterdag 25 januari gaat bij Stal Vincent Martens (adres: Ondankstraat 2A – 8700 Tielt) de tweede oefennamiddag vrijspringen door georganiseerd door BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen. Online inschrijven kan door te klikken op deze link. U kan via dezelfde link (tabblad eventinformatie) ook het wedstrijdreglement terugvinden. Ook de finale die verplaatst wordt naar zondag 22 maart zal bij Stal Vincent Martens doorgaan!

 

NIEUW: deze tweede oefennamiddag start met de selectie voor het nieuwe initiatief van het Belgian Warmblood nl. de BWP Young Horses Auction, die zal doorgaan op de derde fase van de BWP hengstenkeuring. U kan zich hiervoor aanmelden via deze link.

 

De oefennamiddag op 25 januari zelf vangt aan met de reeks tweejarigen nà de selectie voor de BWP Young Horses Auction. De startlijst met de op voorhand ingeschreven paarden zal u de dag voordien terugvinden op de site van BWP Zuid-Oost-Vlaanderen. Inschrijven op voorhand is gewenst!

 

Online inschrijven voor de oefennamiddag kan t.e.m. zondagavond 19 januari. Nà 19 januari kan uiteraard nog altijd ingeschreven worden via het gewestsecretariaat! Voor meer info of inschrijvingen kan u ook contact opnemen via mail naar davy.moreels@skynet.be of op het nummer 0478 / 58 44 31 (na 18 uur).

 

Voor deelname aan de finale hoeft u enkel verplicht deel te nemen aan één van de twee oefennamiddagen. Eigenaars die énkel aan de eerste oefennamiddag deelnemen, vergeet dus zeker niet om tijdig uw deelname te bevestigen voor de finale via de site van BWP of per mail naar het gewestsecretariaat. Inschrijven voor die finalewedstrijd kan u vanaf nu ook online via een klik op deze link. Bevestigen voor de finale kan u zowel online als per mail t.e.m. zondagavond 15 maart!

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions