Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/01/2020 17:43 - Jumping

Overtuigende winst voor Lieven Devos!

Onder de Spaanse zon van Oliva Nova werd gisteren al het nieuwe outdoorseizoen officieel op gang gesprongen. Terwijl er gisteren bij de jonge paarden nog gewoon een clear round op het programma stond werd er vandaag bij de 6- en 7-jarige paarden wel voor een klassement gesprongen. Bij de 7-jarige paarden kregen we ook direct een Belgische overwinning dankzij Lieven Devos en E-Risingson Z, de zoon van Elvis Ter Putte die gefokt werd door Frederik & Dominiek Cannaert en in het verleden werd uitgebracht door Loic Cannaert. In een barrage waarvoor zich 13 combinaties wisten te plaatsen snelde de West-Vlaming naar een tijd van 39.35 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 40 seconden te houden.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Jens Baackmann, die Sunny Boy 372 (Sampras) onder het zadel had. Hij kruiste de meet in 42.18 seconden en had er zo ruim meer tijd voor nodig dan Devos. De in ons land gevestigde Colombiaan Dayro Arroyave nam plaats 3 voor zijn rekening. In het zadel van de hengst Cascol Z (Casall ASK), waarmee hij tijdens Jumping Mechelen ook de barrage wist te halen bij de 6-jarige hengsten, zette hij een tijd van 42.54 seconden op het scorebord.

 

Maxime Harmegnies werd verder nog 8ste met Calcourt Dasino (Dutch Design) en Lieven Devos ook nog 10de, ditmaal met Sea Coast Cupido Ter Goes (Chellano Alpha Z).

 

TAGS   |   DAYRO ARROYAVE   |   JENS BAACKMANN   |   LIEVEN DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions