Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/01/2020 21:20 - Jumping

Virginie Thonon 5de in GP Qualifier Oliva!

Na de rubrieken voor de jonge paarden eerder deze week gingen vandaag in het Spaanse Oliva ook die van de CSI2* competitie van start. Op de Valencia Arena stond daar vanmiddag ook meteen de 1.45m hoge kwalificatie voor de Grote Prijs van zondag op het programma en daarin wist Virginie Thonon voor een mooie prestatie te zorgen. De Waalse amazone zadelde haar 13-jarige ruin High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B) en wist beslag te leggen op de 5de plaats nadat ze in deze speedclass de klok wist te stoppen op 67.64 seconden.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Britse amazone Laura Renwick. Die had de 11-jarige Top Dollar VI (Dollar du Murier) onder het zadel en wist de concurrentie te verschalken na een finishtijd van 64.01 seconden. Net na Renwick zagen we de Zweed Peder Fredricson, die in 2017 Europees Kampioen werd. Fredricson kwam over de meet in 64.55 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige H&M Kirlo van den Bosrand (Cardento VDL). De Française Margaux Rocuet vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 13-jarige Trafalgar Kervec (Quaprice Bois Margot) een tijd van 64.71 seconden op het scorebord.

 

Verderop in het klassement was er voor ons land nog een 9de plaats voor Fabienne Daigneux-Lange met Urfee des Luthiers (Hearbreaker) en een 11de plaats voor Gregory Wathelet met Indago (Concorde).

 

TAGS   |   LAURA RENWICK   |   MARGAUX ROCUET   |   PEDER FREDRICSON   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions