Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2020 19:25 - Jumping

Vermeir 10de in het Championat of Leipzig!

Terwijl er in eigen land vanmiddag veel aandacht was voor de start van de nieuwe PAVO Hengstencompetitie stond in het Duitse Leipzig vanmiddag al de hoofdrubriek op het programma met het Championat of Leipzig. Voor ons land kwam daarin onder andere Wilm Vemeir aan de start met de 10-jarige King Kong d’Avifauna (Beaulieu’s Think Big). Vermeir reed een sterke ronde en wist ook alle balken netjes in de lepels te houden, maar baalde achteraf toen hij zag dat er 1 puntje voor tijd op het scorebord stond... Geen barrage dus voor Vermeir en uiteindelijk een 10de plaats.

 

8 combinaties wisten het wel foutloos én binnen de tijd te doen en zij mochten in een onderlinge barrage gaan uitmaken wie met de overwinning naar huis mocht gaan. Dat werd uiteindelijk de Duitser Marcus Ehning, die eerder op dag ook al de rubriek voor de 7-jarige paarden wist te winnen. In het zadel van de inmiddels 17-jarige Pret a Tour (Hiram Chambertin HN) kruiste hij in de barrage de meet in 34.27 seconden en was daarmee de concurrentie te snel af. Voor zijn landgenoot Michael Jung was er net als gisterenavond een 2de plaats. Hij zat in het zadel van de 15-jarige Sportsmann S ( Stolzenberg), maar moest met zijn tijd van 35.16 seconden dus opnieuw vrede nemen met de eerste ereplaats. De Zwitser Bryan Balsiger tenslotte nam de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de 11-jarige Jenkins Ter Doorn (Numero Uno) naar de meet in 35.23 seconden en wist zo zijn landgenoot Steve Guerdat van het podium te houden.

 

TAGS   |   BRYAN BALSIGER   |   MARCUS EHNING   |   MICHAEL JUNG   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions