Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2020 22:00 - Jumping

Thibeau Spits en Isolde winnen bij debuut!

Wat is er mooier dan meteen winnen bij je eerste internationale jumping samen? Het overkwam de jonge Thibeau Spits vanmorgen in het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Krongenberg. Hij kreeg afgelopen week van de familie Hamerlinck de 12-jarige Isolde Van De Heffinck (Contact Van De Heffinck) ter beschikking en enkele dagen later was de eerste internationale overwinning een feit! In de 1.35m/1.40m ochtendrubriek mochten zij vanmorgen namelijk plaatsnemen bovenaan het podium. In een barrage waarvoor zich 16 deelnemers wisten te plaatsen snelden zij naar een finishtijd van 34.05 seconden en liet zo de Brabançonne weerklinken.

 

De 2de plaats was voor de Nederlander Leon Thijssen, die gisterenavond nog de hoofdrubriek op zijn naam wist te schrijven. Hij zat vandaag in het zadel van de eveneens 12-jarige Da Vinci (Numero Uno) en wist de eindmeet te bereiken in 34.66 seconden. De Luxemburger Victor Bettendorf tenslotte nam de 3de plaats voor zijn rekening. In het zadel van de ook al 12-jarige  Dulhan de La Roque (Quidam de Rêvel) kwam hij over de eindmeet in 35.03 seconden.

 

TAGS   |   LEON THIJSSEN   |   THIBEAU SPITS   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions