Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/01/2020 09:56 - Algemeen

Springclinic met J. De Winter en G. Thomas

Op zaterdagavond 25 januari 2020 staat er bij Sportstal Vanderhasselt in Ternat een springclinic met Jeroen De Winter en Gilles Thomas op het programma. Deze clinic gaat om 20 uur van start met als thema's "van jong paard tot Wereldkampioen" en "van regionaal naar vijf sterren niveau". 

 

De eerste groep bestaat uit 4-jarige hengsten. Ruiters en hengsten van dienst zijn Frederik Dekens met Cuba Libre van Paemel Z (v. Cicero Van Paemel Z), Frederik Wuytack met Quaprice JW (v. Presley Boy) en Melanie Hamerlinck met Charisto vd Heffinck (v. Casall Ask). Van deze drie hengsten zullen er tijdens de clinic gratis dekkingen worden weggegeven.

 

In de tweede groep ligt de focus op paarden van 7 à 8 jaar oud. De deelnemende ruiters in deze groep zijn Kris Van Steen (Mistery van de Smishoeve, v. Toulon), Thibaut Bollen (Me 2 by Cavalor, v. Elvis ter Putte) en Laurence Van Tilborg (Jetric van Beek, v. Jivago d’Arsouilles).

 

In samenwerking met Cavalor zal er na afloop van de clinic ook nog een Cavalor goodie emmer met petje, care producten en gepersonaliseerd rantsoen voor 6 weken worden weggegeven.

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions