Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2020 22:19 - Jumping

Jos Verlooy start uitstekend in Amsterdam!

Heel wat landgenoten komen deze week aan de start bij onze Noorderburen tijdens de Wereldbekerwedstrijd van Amsterdam. Onder hen ook Jos Verlooy, die dinsdagavond tijdens het EQUI Gala in Brussel nog de award voor Equistar 2019 in ontvangst mocht nemen. Verlooy was vanmiddag tijdens de 1.40m openingsrubriek direct in goede doen. Hij kwam er aan de start met de 10-jarige hengst Fabregas (Zambesi TN) en wist er de 2de plaats voor zijn rekening te nemen nadat hij in deze rubriek rechtstreeks op tijd de klok wist te stoppen op 57.10 seconden.

 

Het was echter de Nederlander Doron Kuipers die de overwinning in eigen land wist te houden. Kuipers zadelde de eveneens 10-jarige Fabulous (Harley VDL), maar was in 54.30 seconden toch beduidend sneller dan onze landgenoot. Een ook plaats 3 ging naar Nederland dankzij Erick van der Vleuten. Die kwam binnen in 58.05 seconden en hiervoor kon hij dan weer rekenen op de ook al 10-jarige Kamara Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) van fokker Karel Boonen, waardoor deze 3de plaats ook een Belgisch tintje kreeg.

 

Maar ook de andere landgenoten schoten goed uit de startblokken. Zo was er een 6de plaats voor Annelies Vorsselmans met Madison (Indoctro), een 9de plaats voor Niels Bruynseels met Luca Van ’t Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld) en een 10de plaats voor Pieter Devos met Comme-Laude W (Comme Il Faut 5).

 

TAGS   |   DORON KUIPERS   |   ERIC VAN DER VLEUTEN   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions