Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2020 18:25 - Jumping

Vincent Lambrecht 4de in Silver GP van Oliva

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova wordt de Grote Prijs van de CSI2* competitie deze week pas morgen gesprongen, maar de Silver GP stond er vandaag al op het programma. Daarin was het Vincent Lambrecht die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen met de 11-jarige ruin Double 0 Seven PL, een zoon van Ugano Sitte uit de fokkerij van Philippe Le Jeune. In een 16-koppige barrage hield Lambrcht opnieuw alle balken in de lepels, maar strandde hij uiteindelijk net naast het podium na een finishtijd van 41.59 seconden.

 

De winst ging naar de Italiaan Lorenzo de Luca, die  gisteren ook de Longines Rankinproef op zijn naam  wist te schrijven. In het zadel van de 9-jarige Nuance Bleue Vdm Z (Nabab de Rêve) wist hij een tijd van 38.67 seconden op het scorebord te toveren.

 

De Britse Kayleigh Watts volgde op de 2de plaats met haar 10-jarige Kilbarron Rue (Gelvin Clover). Zij wist de tijd de stoppen op 39.22 seconden en kwam daarmee dus net tekort om de stalruiter van Stephan Conter van de troon te stoten. De 3de plaats was opnieuw voor Italië met Francesco Turturiello en de 9-jarige Quite Balou (Quite Capitol). Zij kwamen binnen in 40.93 seconden en mochten zo mee op het podium plaatsnemen.

 

Ook Gregory Wathelet met Beau Gosse Ctv Z (Balou du Rouet) en Patricia Guery met Margriet de Mariposa (Nabab de Rêve) behoorden tot het groepje der barragisten. Zij werden na ook een foutloze barrage respectievelijk 6de en 8ste.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions