Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2020 18:44 - Jumping

Gilles Thomas leidt Belgisch podium in Lier!

De Belgische ruiters kwamen vanmiddag weer uitstekend voor de dag tijdens de 1.40m hoofdrubriek van het Lierse Azelhof! Zo was de winst voor de regerende Belgische Kampioen Young Riders Gilles Thomas. Die zat in het zadel van de 9-jarige Luna van het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker) en wist zich samen met nog 11 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin kruiste hij de meet in 30.28 seconden waarmee hij op kop stond van een integraal Belgisch podium.

 

Yves Vanderhasselt was de tweede Belg die op het podium plaats mocht nemen. Hij zadelde de 13-jarige Hetman Of Colors (Calvaro), maar kwam met zijn finishtijd van 30.73 seconden ruim een halve seconde tekort om Thomas van de troon te stoten. De 3de plaats was nog voor Steven Vermeir. Die wist de klok dan weer te stoppen op 30.82 seconden en daarvoor kon hij rekenen op de 11-jarige Jazz Van T Kamerveld (Toulon).

 

Thomas De Wit werd nog 15de met Looping (Nabab de Rêve) en Jeroen De Winter 16de met Leandro Vg (Gitano Van Berkenbroeck).

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   STEVEN VERMEIR   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions