Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/01/2020 16:12 - Jumping

Igor Van De Wittemoere is verkocht!

Twee weken nadat ze in het Duitse Münster nog zowel de GP-kwalificatie als de Grote Prijs zelf op hun naam te schrijven heeft onze landgenoot Andres Vereecke afscheid moeten nemen van zijn topper Igor Van De Wittemoere. De 12-jarige zoon van Cooper Van De Heffinck verhuist naar Evergate Stables van de Egyptenaar Nayel Nassar en de Amerikaanse Jennifer Gates. Hij zal in de toekomst in de ring verschijnen onder het zadel van Nassar.

 

Igor Van De Wittemoere werd gefokt door Eric Van Nieuwenhuyse en is onder andere ook de halfbroer van Hassan Van De Wittemoere (Contact Van De Heffinck), die tot 2 jaar geleden het mooie weer maakte onder het zadel van de gewezen Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida. Igor kwam in 2018 bij de familie Vereecke terecht en na een korte periode onder het zadel van vader Koen vooral met Andres te bewonderen. Zo wonnen ze vorig jaar de CSI3* GP van Reims en de CSI4* GP van Luik en kroonden ze zich in december in Mechelen tot de nieuwe Belgische Indoorkampioen!

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   KOEN VEREECKE   |   NAYEL NASSAR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions