Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/01/2020 08:58 - Algemeen

TRAININGSPARCOURS &SELECTIE FLANDERS BWP CUP

Op vrijdag 7 februari organiseert BWP Zuid-Oost-Vlaanderen hun selectiewedstrijd voor de Flanders BWP Cup optie springen. Deze selectiewedstrijd wordt dit jaar gekoppeld aan een trainingsparcours voor jonge warmbloedpaarden open voor 4, 5 en 6-jarige springpaarden uit eender welk warmbloedpaardenstamboek!

 

Tijdens deze selectie zullen de vier beste 5 en 6-jarige BWP-paarden geboren in Oost-Vlaanderen geselecteerd worden voor de finale van de Flanders BWP Cup (aanlegtest voor jonge spring -en dressuurpaarden) die door gaat op zaterdagvoormiddag 22 februari op Flanders Horse Expo in Gent! Tijdens de finale zijn er voor de winnaars van elke jaargang wildcards voorzien voor de BWP-proeven tijdens de internationale Jumping Waregem.

 

In tegenstelling tot het trainingsparcours kunnen voor de selectiewedstrijd van de Flanders BWP Cup enkel BWP-paarden geselecteerd worden die in de provincie Oost-Vlaanderen geboren werden.

 

Via een klik op deze link kan u alle praktische info terugvinden!

 

LOCATIE: STAL VINCENT MARTENS
ONDANKSTRAAT 2A – 8700 TIELT
START PROEVEN OM 19 UUR

 

AFTERPARTY MET DJ SOUNDSPLASH!

 

Inschrijven voor zowel de selectiewedstrijd als het trainingsparcours kan t.e.m. volgende week woensdag 5 februari door een kopie van het stamboekpapier van het paard te mailen naar davy.moreels@skynet.be. Voor verdere inlichtingen kan u ook telefonisch contact met 0478 / 58 44 31 (na 18 uur).

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions