Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/01/2020 23:04 - Jumping

Nico Baerts blijft toppers voor in Sentower!

In het Sentower Park in Opglabbeek vindt dit weekend de laatste internationale wedstrijd van het huidige indoorseizoen plaats. Limburger Nico Baerts wist daar vanmiddag voor een mooie overwinning te zorgen in de 1.40m hoge kwalificatierubriek voor de Longines Rankingproef van morgenavond en voor de Grote Prijs van zondag. Baerts zat in het zadel van de 9-jarige Maq Master Z (Moujik de Sohan) en wist met zijn tijd van 56.12 seconden enkele toppers van formaat achter zich te houden.

 

Een van die toppers was de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano. Die was vergezeld van de 8-jarige Calgary 87 (Centadel), maar had er in 57.27 seconden net iets meer tijd voor nodig om de meet te bereiken dan Nico Baerts. Op de 3de plaats kregen we met de Fransman Simon Delestre nog zo’n topper van wereldformaat. Hij stuurde de eveneens 8-jarige Nyjerc Z (Numero Uno) naar de meet in 58.22 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Verderop in het klassement kwam ook Wilm Vermeir sterk voor de dag in deze hoofdrubriek van de dag. Hij werd 13de met Big Lord Carthago (Mylord Carthago) en 24ste met Car Love Epona B (Cardento VDL). Marine Scauflaire werd nog 25ste met Opodium du Vivier (Socrate de Chivre) en Jessica Geurts 28ste met Harkito van den Berg (Darco).

 

TAGS   |   EMANUELE GAUDIANO   |   NICO BAERTS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions