Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2020 11:39 - Jumping

Je Suis Equus Tame triomfeert in klasse M!

Bij de 6-jarige hengsten was het Bart Bles die met Jumper Verdi (Verdi TN x Fuego Du Prelet) aan de leiding stond voor aanvang van de finale van de Blom Hengstencompetitie. Bles liep gisterenavond in de Brabanthallen echter tegen een springfout aan in de basisomloop en moest daardoor de eindoverwinning uiteindelijk uit handen geven.

 

Deze ging nu naar Steven Veldhuis met Je Suis Equus Tame, een zoon van Qlassic Bois Margot uit een Quaprice Z moeder. Zij stonden met 44 punten op een gedeelde 2de plaats, maar door winst in de finalerubriek wisten zij dus de eindwinst voor hun rekening te nemen. “Pfoe, ik had van tevoren niet gedacht dat het zou lukken want Bart maakt niet zo snel een foutje met Jumper Verdi”, aldus Steven Veldhuis, die eerder als de manches in Lichtenvoorde en Zuidbroek wist te winnen. “Het was een close-finish, want Bart stond met Jumper Verdi net voor ons in het tussenklassement en door zijn foutje kwamen we op precies hetzelfde puntentotaal terecht, waardoor dus het dubbel tellende finaleresultaat doorslaggevend was voor de uitslag. Je Suis Equus Tame is een geweldige, meewerkende hengst en daardoor kon ik wel de benodigde risico’s nemen in deze hele competitie.”

 

De 3de plaats in het eindklassement was voor Jardonnay VDL, die gereden werd door Jur Vrieling. Deze Jardonnay is een zoon van Kannan uit een Indoctro moeder en was na de snelste barragerit op weg om de winst in het eindklassement voor zijn rekening te nemen. Helaas viel er in die barrage ook een balkje naar beneden waardoor ze finaal dus pas 3de werden.

 

Bron: KWPN

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions