Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2020 15:43 - Jumping

Goede start voor Zoe Conter in Wellington!

Stephex-amazone Zoe Conter is de enige landgenote die deze week aan de start komt op het viersterrenconcours van Palm Beach in Wellington. Conter wist zich daar gisteren tijdens de openingsdag meteen in de prijzen te rijden in de 1.45m hoge hoofdrubriek. In het zadel van de 11-jarige Dolitaire Chavannaise (Cicero Z Van Paemel) wist zij alle balken netjes in de lepels te houden en haar chronotijd van 64.31 seconden leverde haar een mooie 6de plaats op.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Britse Emily Moffitt, die de 13-jarige Tipsy du Terral (Toulon) onder het zadel had. Zij wist een tijd van 60.38 seconden op het scorebord te brengen en zo de concurrentie nipt achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we met de Canadese Erynn Ballard nog een amazone. Ballard, de stalamazone van Tal Milstein’s zakenpartner Ilan Ferder, stuurde de 11-jairg Judge Hof ter Zeedycke (Winningmood Van De Arenberg) naar de eindmeet in 60.43 seconden. De Ier Daniel Coyle tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij had er met de 10-jarige Farrel (Cardento VDL) dan weer 61.78 seconden voor nodig vooraleer de klok te doen stoppen.

 

TAGS   |   DANIEL COYLE   |   EMILY MOFFITT   |   ERYNN BALLARD   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions