Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2020 21:55 - Jumping

Philippaerts en Devos scoren rankingpunten!

Op Spaanse bodem wordt er ook deze week weer opnieuw gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova! In de 1.45m hoofdrubriek die tevens meetelde voor de Longines Ranking wisten vanmiddag zowel Nicola Philippaers als Lieven Devos zich in de prijzen te rijden. Philippaerts deed dat me de 11-jarige J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme), met wie hij gisteren in de hoofdrubriek ook al 9de was. Vandaag kwamen ze in de 2de fase over de meet in 34.44 seconden wat hen een mooie 6de plaats opleverde. Lieven Devos had dan weer de 12-jarige Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big) gezadeld. Hij wist de klok te stoppen op 34.74 seconden en volgde zo net achter Philippaerts op de 7de plaats.

 

Wist was er voor de Britse ruiter Matthew Sampson! Die rekende op de 9-jarige Geneve R (Eldorado Van De Zeshoek) en wist de concurrentie te verschalken nadat hij de klok wist te stoppen op 32.07 seconden. De snelle Fransman Julien Epaillard was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Sampson. Vergezeld van de 10-jarige Quincy Lady (Quintender 2) kruiste hij de meet in 32.36 seconden, waardoor hij dus nipt naast een nieuwe overwinning greep. De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli tenslotte vervoegde beide heren op de 3de plaats. Hij finishte met de 11-jarige Emmerton (Silvio I) in 34.05 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions