Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2020 20:39 - Jumping

Ochtendwinst voor Fabienne Daigneux-Lange!

De Belgische ruiters en amazones kwamen de afgelopen weken al meermaals sterk voor de dag op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova en dat was vandaag niet anders. De dag startte ook meteen met een Belgische overwinning dankzij Fabienne Daigneux-Lange en haar 9-jarige hengst Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert). In de Bronze 1.40m rubriek zette zij in de 2de fase een tijd van 29.98 seconden op het scorebord en liet daarmee opnieuw het de Brabançonne weerklinken.

 

De 2de plaats was voor de Britse Kayleigh Watts, die de 10-jarige Kimosa van het Kritrahof (Chatman) onder het zadel had. Zij wisten de klok te stoppen op 30.70 seconden, maar kwamen daarmee toch ruim tekort om onze landgenote van de troon te stoten. De Zwitserse Stéphanie Gass vervolledigde het integrale vrouwelijke podium op de 3de plaats. Zij zat in het zadel van de 12-jarige Wildcard 7 (Warrant) en had er 31.02 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Voor Kelly Vandousselaere was er hier een 5de plaats met Griffin van de Heffinck (Castelino van de Helle).  

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions