Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2020 13:25 - Jumping

Winst voor Pieter Clemens in Sentower Park!

Nadat hij vorige week nog schitterend 3de werd in de Wereldbeker van Amsterdam heeft onze landgenoot Pieter Clemens gisterenavond opnieuw weten te scoren, ditmaal in het Limburgse Sentower Park. In de 1.40m hoofdrubriek werd hij gisterenavond namelijk de winnaar met de 11-jarige merrie Lillebebegaards Amaflair (Amarone). In een barrage waarvoor zich 9 combinaties wisten te plaatsen kwam de stalruiter van Jos Lansink als allerlaatste in de ring en wist hij de concurrentie te verschalken met zijn finishtijd van 43.22 seconden.

 

De in ons land gevestigde Egyptenaar Abdel Saïd moest daardoor vrede nemen met de 2de plaats. Saïd, die de laatste weken vooral actief was in de Verenigde Arabische Emiraten, had de 11-jarige Jumpy dvan de Hermitage (Toulon) onder het zadel en had de klok weten te stoppen op 44.20 seconden. De 3de plaats was voor de Ier Harry Allen met de 10-jarige Calafrieda (Canto 16). Zij kruisten de meet in 48.32 seconden en hadden zo ook een podiumplaats te pakken.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Pascale Haep met Chartraine Pre Noir (Kannan), een 14de plaats voor Gaetan Stalpaert met Largo de Brinco (Cardento VDL) en een 16de plaats voor Tim Prouvé met Lord Prova (For Passion d’Ive).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   HARRY ALLEN   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions