Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2020 22:08 - Jumping

Scauflaire en Goossens in top 10 GP Sentower

Geen Belgische overwinning in de CSI2* GP van het Sentower Park vanmiddag, waar 9 van de 57 combinaties een foutloze basisomloop wisten af te leggen en zich zo plaatsten voor de barrage. Die kende met Marine Scauflaire en Brecht Goossens echter wel 2 Belgische deelnemers, maar zowel Scauflaire met de 18-jairge Opodium du Vivier (Socrate de Chivre) als Goossens met de 12-jarige I Cantou du Fonds des Flots (Canturo) kregen daarin een springfout en moesten genoegen nemen met respectievelijk een 7de en 8ste plaats.

 

Wie het onder andere wel foutloos wist te houden was de Duitser Rubert Carl Winkelmann met zijn 12-jarige Deep Blue Bridge S (Zirocco Blue VDL). Hij stopte daarbij de klok op 35.57 seconden en had zo ruim 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie. Net als gisterenavond tijdens de hoofdrubriek was de 2de plaats voor de Egyptenaar Abdel Saïd, die nu de 11-jarige Freestyle (Caretino 2) onder het zadel had. Hij had er echter 37.60 seconden voor nodig om de finish te bereiken en moest zo dus opnieuw vrede nemen met de eerste ereplaats. De Pool Przemyslaw Konopacki vergezelde beide heren op het podium met de 12-jarige Duke (Phin Phin). Hij wist een tijd van 38.45 seconden op het scorebord te brengen.

 

Maurice van Roosbroeck met J'Adore Ter Putte (Berlin) liepen in de basisomloop tegen een puntje tijd aan en werden nog 15de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions