Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/06/2020 22:35 - Jumping

Pieter Clemens op het podium in Kronenberg!

Terwijl het in eigen land een vrij weekend is op gebied van internationale concoursen wordt er deze week bij onze Noorderburen op driesterrenniveau gesprongen het Hippisch Centrum de Peelbergen in Kronenberg. Daar komt voor ons land onder andere vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens aan de start en die wist vanavond meteen voor een mooie prestatie te zorgen in de 1.45m hoofdrubriek. De stalruiter van Jos Lansink zat in het zadel van de 11-jarige Lillebebegaards Amaflair (Amarone) en wist zich van een podiumplaats te verzekeren nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 62.09 seconden.

 

Het was de Nederlander Doron Kuipers die de winst in eigen land wist te houden! Vergezeld van de 10-jarige Fabulous (Harley VDL) snelde hij naar een finishtijd van 61.04 seconden en daarmee wist hij nipt de concurrentie voor te blijven. De jonge Ier Harry Allen volgde achter Kuipers op de 2de plaats. Hij rekende op de eveneens 10-jarige Angela de Kreisker (Clinton) en wist het in 61.14 seconden dus ook nog bijna een volle seconde sneller te doen dan Clemens.

 

Wat verderop in het klassement was ook Christophe Vanderhasselt nog een van de prijswinnaars. Hij deed het met de 12-jarige Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof) ook foutloos en werd 20ste nadat hij de klok wist te stoppen op 68.02 seconden.

 

TAGS   |   DORON KUIPERS   |   HARRY ALLEN   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions