Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2020 22:27 - Jumping

Jos Verlooy triomfeert in de Peelbergen!!

Het was tot heden een eerder onopvallend concours voor onze landgenoten in het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg, maar daar besliste Jos Verlooy vanavond verandering in te brengen... In het zadel van de 10-jarige hengst Fabregas (Zambesi TN) werd hij zonet namelijk de winnaar van de 1.50m hoofdrubriek! In een barrage waarvoor zich 14 combinaties wisten te plaatsen kwam de Equistar van 2019 als allerlaatste in de ring en wist het laken naar zich toe te trekken door een tijd van 40.97 seconden op het scorebord te brengen!

 

Daardoor moest de Nederlander Remco Been uiteindelijk vrede nemen met de 2de plaats. Hij leek met de 13-jarige hengst Holland Vd Bisschop (Heartbreaker) uit de fokkerij van Tom De Craene op weg naar de overwinning na een finishtijd van 41.02 seconden, totdat onze landgenoot dus nog in de ring verscheen. Ook de 3de ging nog naar stal Eurohorse en daarvoor zorgde de Britse amazone Emma Stoker. Zij had de 10-jarige Kontador Vdm (Eldorado Van de Zeshoek) onder het zadel en had de klok weten te stoppen op 43.37 seconden.

 

De Zwitserse Barbara Schnieper met Escoffier (Lord Z) en de Nederlande Aniek Poels met Barry White 3 (Twisther) deelden de 4de plaats. Zij hadden er beiden 49.40 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

TAGS   |   EMMA STOKER   |   JOS VERLOOY   |   REMCO BEEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions