Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
02/08/2020 16:36 - Jumping

Vernaet moet 2 amazones voor zich dulden...

Na de overwinning van Jos Verlooy gisterenavond in de 1.50m hoofdrubriek was er vanmorgen opnieuw Belgisch succes in het Hippisch Centrum de Peelbergen in Kronenberg. In de 1.40m hoge ochtendrubriek wist T&L-ruiter Frédéric Vernaet zich namelijk van een podiumplaats te verzekeren met zijn 11-jarige ruin Euptric Van Beek (Clintord). Vernaet wist in deze rubriek rechtstreeks op tijd alle balken netjes in de lepels te laten en met hun chronotijd van 55.51 seconden werden ze knap 3de.

 

Hij moest enkel 2 amazones voor zich dulden met op kop de Britse Louise Saywell. Die had de 11-jarige Sharp Image (Calvados Z) onder het zadel en wist de concurrentie te verschalken door een tijd van 54.05 seconden op het scorebord te brengen. En ook de Nederlandse Mel Thijssen wist het nog sneller te doen dan Vernaet. Zij had de eveneens 11-jarige Enrique (Tangelo van de Zuuthoeve) gezadeld en nestelde zich op de 2de plaats nadat ze de klok had weten te stoppen op 55.37 seconden.

 

Vernaet was echter in goede doen, want naast Euptric Van Beek wist hij zich ook met de BWP-gekeurde hengst Lavallino Ter Klomp (Clearway) in de prijzen te rijden. Na een foutloze rit in 63.97 seconden werd hij 14de.

 

TAGS   |   FREDERIC VERNAET   |   LOUISE SAYWELL   |   MEL THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions