Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2020 19:26 - Jumping

Top-10 klassering voor Guery in Bordeaux!

In het Franse Bordeaux is het vanavond uitkijken naar de Wereldbekerwedstrijd, de voorlaatste kans om nog punten te sprokkelen met het oog op de finale in Las Vegas van begin april. De ruiters en amazones van de CSI5* competitie kwamen echter vanmiddag ook al in actie in een 1.45m rubriek tegen de klok en daarin was onze landgenoot Jérôme Guery een van de prijswinnaars. Guery, die de voorbije weken te zien was in de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva had de 9-jarige schimmelhengst BCO Milton Z (Mylord Carthago) gezadeld en wist daarmee beslag te leggen op de 7de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 59.13 seconden.

 

We kregen opnieuw een Franse overwinning dankzij Benoit Cernin en de 11-jarige Vackanda de Lojou (Apache d’Adriers). Hij wist de omloop af te leggen in 54.40 seconden en had zo ruim een volle seconde  voorsprong op zijn dichtste achtervolger. En die eer was dan weer weg gelegd voor de Zwitser Pius Schwizer, die erom bekend staat altijd tot het uiterste te gaan. Hij stuurde de 12-jarige Cas (Casall) naar de eindmeet in 55.67 seconden en kwam dus tekort om een nieuwe overwinning op zijn palmares te schrijven. De Britse amazone Holly Smithe vergezelde beiden heren op het podium op de 3de plaats. Zij kwam over de eindmeet in 56.53 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Denver (Memphis).

 

TAGS   |   BENOIT CERNIN   |   HOLLY SMITH   |   JEROME GUERY   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions