Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/11/2020 22:29 - Jumping

Transfer voor Rodrigo Giesteira Almeida!

Een week nadat we u wisten te melden dat er een einde was gekomen aan de samenwerking tussen Eric Berkhof van team Audi en Kim Emmen is de opvolger van de Nederlandse amazone bekend! Het is namelijk de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida die de plaats van Emmen inneemt.

 

Almeida liet vanavond via zijn facebookpagina weten dat hij na 4 jaar afscheid neemt van de stal van Lowie Joppen, de Nederlander waar hij tot op heden actief was. In die periode werkte hij onder andere ook succesvol samen met de familie Ruant van Picobello Horses en met de familie Hamerlinck van Stoeterij Van De Heffinck. Zo won hij vorig jaar met Kafka Van De Heffinck nog de CSIO5* GP van Athene. Maar ook de CSIO3* GP van Lissabon, de CSI3* GP van Le Touquet en de CSI2* van Kronenberg staan op het palmares van de gewezen Portugese Kampioen.

 

Voordat Almeida in Nederland aan de slag ging was hij ook al in ons land actief. Zo reed hij in het verleden eerst voor de stal van Jos Lansink en daarna volgde een periode bij Gilbert De Roock.

 

TAGS   |   KIM EMMEN   |   RODRIGO ALMEIDA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions