Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2020 15:51 - Jumping

Chaouki Rijnders wint opnieuw in Valencia!

Nadat Chaouki Rijnders gisteren op de CES Valencia Tour al de rubriek voor de 7-jarige paarden wist te winnen heeft hij die prestatie vandaag gewoon nog eens overgedaan! In het zadel van Poison, een Iers-gefokte zoon van Numero Uno, kwam Rijnders vandaag in de 2de fase over de meet in 26.84 seconden en liet daarmee opnieuw het Belgische volkslied weerklinken.

 

Hij wist daarmee met Maxime Harmegnies een andere landgenoot achter zich te houden. Harmegnies kan sinds kort opnieuw rekenen op Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno), maar kwam vandaag met het fokproduct van Johan Hubrechts in 28.31 seconden toch zo’n anderhalve seconde tekort om een nieuwe overwinning aan zijn palmares toe te voegen. De Spanjaard Kevin Gonzalez De Zarate Fernandez wist de 3de plaats in eigen land te houden. Hij was vergezeld van Double R Miracle (Berlin) die hij naar de meet wist te sturen in 28.97 seconden.

 

Zilver voor Mike

 

Ook Mike van Belle was vanmorgen alweer goed in vorm, al kon hij toch niet voor een nieuwe overwinning zorgen in de 1.30m rubriek van de CSI2* competitie. Van Belle rekende opnieuw op zijn 10-jarige vosruin Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z) en wist in deze speedclass de finish te halen in 65.35 seconden.

 

Alleen de Fransman Franck Curti wist nog even roet in het eten te gooien. Hij stuurde de 14-jarige Sweet Boy d’Alpa (Kannan) naar de eindmeet in 62.12 seconden en verdrong zo van Belle naar de 2de plaats.

 

TAGS   |   CHAOUKI RIJNDERS   |   FRANCK CURTI   |   MAXIME HARMEGNIES   |   MIKE VAN BELLE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions