Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2020 20:39 - Jumping

Wilm Vermeir klopt Jos Verlooy in LR Lier!

Geen CSI5* concours op Europese bodem deze week, dus zien we heel wat van die toppers aan het werk in het Lierse Azelhof. Zo ook Wilm Vermeir en Jos Verlooy, die vanmiddag de hoofdrollen voor hun rekening namen in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Het was uiteindelijk Wilm Vermeir die aan het langste eind wist te trekken en met de overwinning ging lopen. In een barrage waarvoor zich 14 combinaties wisten te plaatsen en waarin er effectief 13 terug in de ring verschenen snelde Vermeir met de 12-jarige Car Love Epona B (Cardento VDL) naar een chronotijd van 33.13 seconden en wist daarmee de concurrentie op afstand te houden.

 

Jos Verlooy volgde dus net na Vermeir op de 2de plaats. Verlooy, die vorige week met Fabregas nog een rubriek wist te winnen in het Nederlandse Kronenberg, zat nu in het zadel van de eveneens 12-jarige Varoune (Verdi TN) en wiste en tijd van 34.21 seconden op het scorebord te brengen. De Fransman Marc Dilasser was de laatste die zich een podiumplaats wist toe te eigenen. Hij was vergezeld van de 10-jarige Abricot Ennemmelle (Quaprice Bois Margot) en had er 34.39 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Belgisch Kampioien Young Riders Gilles Thomas werd 4de met Luna Van Het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker), Gaetan Stalpaert 5de met Largo De Brinco (Cardento VDL), Bart Clarys 10de met Geste Van De Vihta (Zirocco Blue VDL), Frédéric Vernaet 11de met Born To Win Ap Z (Bentley Van De Heffinck), Yves Vanderhasselt 12de met Hetman Of Colors (Calvaro), Alexander Kumps 13de met Luigi Van De Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve), Perry Geryl 15de met Kanto Quality (Chacco Blue) en Kim Thiry 16de met Freedom De S.b. (Ogano Sitte).

 

TAGS   |   GAETAN STALPAERT   |   GILLES THOMAS   |   JOS VERLOOY   |   MARC DILASSER   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions